Autentificare Mesaje private Grupuri Profil Înregistrare Membri Căutare FAQ

Unde mergeti cind mergeti la teatru
Pagina 1 din 1

Răspunde la subiect
Crează un subiect nou

catalina.george

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

Unde mergeti cind mergeti la teatru

Nu stiu cum va alegeti spectacolele de teatru pe care sa le vedeti. Poate ca v-a placut ce ati mai vazut la teatrul respectiv, ca o fi National, Odeon, Bulandra sau Luni de la Green Hours, asa ca va hotariti sa reveniti. Poate ca va place Marius Manole sau alt actor si mergeti sa-l vedeti cam peste tot unde joaca. Sau vreun regizor ca Radu Afrim va face sa va puneti pe drumuri pina si in Braila, ca sa-i vedeti montarea de acolo.
Cum va alegeti spectacolele? Mergeti dupa actori, regizori sau pe teatrele unde se joaca?

MesajJoi Iun 14, 2007 1:47 pm
Răspunde cu citat (quote)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

aubergine

Data înscrierii: 02/Iul/2007

Exemplele tale zici ca-mi sunt oglinda. Da, vad tot ce joaca Marius Manole (defect profesional- de la site si de la pasiunea pt jocul lui). Da, m-am dus la un moment dat la Braila pt Plaja lui Afrim (inclus in pachet Manole si Tony Zaharia), desi nu asta a ajuns sa se joace...

In general ma uit la activitatea Teatrului Odeon, de care sunt foarte strans legata si la care am mers de o gramada de ori la "repetir"-uri, ca am prins mare drag de piese precum Chip de foc, De ce fierbe copilul in mamaliga, joiMegajoy, alchimistul. Mai nou mi s-au parut excelente 5 piese scurte si Block Bach (din pacate singura cu Mazilu vazuta pana acum, desi ii port asa o stima si o fascinatie omului astuia...).

La numele astea tin cand caut o piesa si le vad de mai multe ori, chiar daca sunt constienta ca as rata, de exemplu, un spectacol la fel de bun sau mai bun in acea seara cu alti actori/regizori.

MesajLun Iul 02, 2007 7:18 pm

catalina.george

Poate ma gindeam si la tine cind am propus acest topic. Wink
Pe de alta parte, Marius Manole si Radu Afrim sint printre cei mai buni, daca nu cei mai, si lucreaza foarte mult. Si sint cunoscuti. Deci de-aia i-am adus in discutie.
Da, Mazilu e altul dupa care alearga lumea. As zice mai ales fetele, desi vorba e ca pe el nu l-ar prea atrage populatia feminina ... decit intelectual.
Mai "alearga" cineva de pe forumul nostru dupa Manole, Afrim si Mazilu sau doar aubergine si ... eu? Razz

MesajVin Iul 06, 2007 12:06 pm

maria

Data înscrierii: 10/Iul/2007

Mi-ar placea sa fi vazut toate spectacolele lui Radu Afrim pentru ca mi se pare ca functioneaza ca un tot; ca sa vezi/simti cum functioneaza mecanismul trebuie sa le vezi pe toate. Nu le-am vazut pentru ca distantele dintre orasele in care se joaca sunt prea mari si nu reusesc. Primul spectacol al lui pe care l-am vazut a fost "De ce fierbe copilul in mamaliga" si a ramas in capul listei.

Dintre teatre imi place Bulandra, sala Izvor, nu stiu sa zic sigur de ce. Poate pentru ca mi-au placut mult Unchiul Vanea, Casatoria, Cafeneaua si Sorry.

Si pentru ca mi-a placut un actor, am fost sa vad si alte piese in care joaca; Marius Manole e unul dintre ei. Si Ravan Mazilu. Si m-as duce sa-l vad si pe Marian Ralea care imi place mult dar pe care l-am vazut doar in "Triumful dragostei". Pana la Cluj si Sibiu e drum lung, care probabil ca ar merita. Si imi place si Marius Stanescu de la rolul "Stie tot" pana la cel din "Nu se stie cum".

Dar m-am dus la teatru avand drept criteriu si regizorul spectacolului.Yuri Kordonskiy, Felix Alexa.
Asa, si ma mai duc la mai multe montari ale aceluiasi spectacol; cu trupe diferite. E interesant desi dupa ce ai vazut al doilea spectacol incepi sa devii carcotas.

MesajMar Iul 10, 2007 12:41 am

catalina.george

Bine ai venit, maria.
Eu nu prea imi aleg spectacolele, trebuie sa vad cit mai mult posibil, pentru ca mi-o cere profesia. Daca ar fi sa aleg insa, trebuie sa recunosc ca imi vin in minte mai mult nume de regizori: Radu Afrim, Gianina Carbunariu, Carmen Vidu, Alexandru Tocilescu, Victor Ioan Frunza. Cred si eu, la fel ca tine, ca urmarind spectacolele unui regizor poti sa intelegi mai multe, sa compari, sa intri in tehnica lui, asta daca te intereseaza.
Dintre actori, il urmaresc pe Marius Manole pentru ca nu m-a dezamagit pina acum. In rest, nu ma uit neaparat pe afis dupa numele actorilor.

MesajMar Iul 10, 2007 2:10 pm

Crează un subiect nou
Răspunde la subiect
Pagina 1 din 1

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum