Autentificare Mesaje private Grupuri Profil Înregistrare Membri Căutare FAQ

Testati, testati, testati
Pagina 1 din 1

Răspunde la subiect
Crează un subiect nou

catalina.george

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

Testati, testati, testati

Intrati aici si testati intii. Cum puneti culorile, cum bolduiti un text, cum introduceti o imagine.
La bolduiala, spre exemplu, va apare asta [ b ] [ /b ] Trebuie sa apasati pe B de sus o data cind incepeti sa scrieti textul pe care-l vreti bolduit si o data cind terminati de scris. Asa si cu celelelalte optiuni.
Cind alegeti culoarea, va apare de la inceput chestia asta - [ color=darkred ] [ /color ] - pentru culoarea rosu inchis, de data asta. Textul trebuie scris intre cele doua chestii incadrate in paranteze drepte.
Sper sa va descurcati. Incercati, jucati-va si vedeti ce iese.
Fotografii cred ca putem incarca in mesaje doar de pe net. Cu asta trebuie sa ma mai lamuresc si eu.

MesajMar Mai 29, 2007 10:17 pm
Răspunde cu citat (quote)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

ovia.herbert
Site Admin

daca vreti, puteti posta cu diacritice. eu am incercat si merge.

MesajMar Mai 29, 2007 10:34 pm

catalina.george

Din cite vad, o postare apare pe fond albastru, alta pe gri pe stilul acesta. L-am ales pe acesta pentru ca mi se pare foarte placut. Asta ca sa va fie de ajutor sa alegeti cu ce culoare postati. Oricum, puteti reveni sa modificati si dupa ce ati postat.

MesajMar Mai 29, 2007 10:59 pm

Joseph

Data înscrierii: 30/Mai/2007

Pt inceput un simplu salut

MesajMie Mai 30, 2007 1:26 pm
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj

catalina.george

Bine ai venit, J. Si cum zicea Estragon, unul dintre primii nostri forumisti, sub anuntul despre Rock'n'Iasi, ne dezmeticim putintel si aprindem discutiile.
Pentru ca si tu m-ai intrebat, dau inca un detaliu. Fundalul nu se poate seta de useri. El este setat asa, pe albastru si gri, alternativ, in stilul de look pe care l-am ales pentru site. Il voi mai schimba din cind in cind.

MesajMie Mai 30, 2007 2:36 pm

oli

aha, aici era cu forumeala. nu am avut timp sa vad ce solutii ai cand vor veni spamerii si pe aici. probabil ca nu ai acces la codul sursa, deci va fi mai complicat.

cred ca deja ar trebui sa bifezi optiunea cu activarea contului prin mail. poate pe serverul asta poti instala niste MOD-uri (asa le zice) care sa mai tina botsii departe.

MesajMie Mai 30, 2007 11:37 pm
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului

catalina.george

Bine ai venit, oli.
Deocamdata, ca solutie impotriva spamerilor am lasat codul de activare al contului. Ala cu litere si cifre pe care trebuie sa le scrii cind iti faci contul. Deocamdata, las inscrierea la liber pina se anima forumul si avem membri destui care sa aprinda discutiile pe aici. Stiu ca oamenilor foarte ocupati le e lehamite sa mai intre in mail ca sa-si activeze contul, dar vrem oameni buni si ocupati pe-aici.
Da-i o raita, propune si tu subiecte.
Iti place cum arata?

MesajMie Mai 30, 2007 11:49 pm

oli

da, ti-am zis ca ai ales un template fain. io personal sunt mai conservator, de aia il tin pe clasicul subSilver.

so, botsii nu au nicio problema sa citeasca acel cod generat in imagine. io am avut la inceput si 10 spameri pe zi si folosesc mai multe mecanisme de "filtrare" (cu toate acestea, tot mai trec vreo 2-3 pe zi, probabil unii "umani"): de la banat ipuri pana la stringuri pe headere si alte strategii mai sofisticate Sad

deci, ca sa stii, batalia cu spamerii este pierduta din start, dar exista cateva bariere care ii mai pot tine la distanta.

sper sa nu ai ocazia sa vezi pe propria-ti "piele' ce vreau sa zic Very Happy

acum, norocul tau s-ar putea sa fie ca serverul care "hostuieste" forumul sa aiba tot felul de filtre activate, de ex., dk ai gresit o data codul imagine la inregistrare, baneaza automat acel ip.

totusi, filtrele trebuie alese cu grija, deoarece exista riscul sa creeze probleme userilor obisnuiti.

MesajJoi Mai 31, 2007 5:23 pm
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului

catalina.george

Stiu, oli, ma astept la toate acestea, ca spamerii sa dea buzna si aici. Din fericire, lucrez non-stop pe computer la serviciu si mai pot fura 2-3 minute ca sa sterg cite ceva. In plus, voi avea cel putin 2 moderatori pe fiecare forum. Si, in timp, fiecare moderator sa nu aiba mai mult de 2 forumuri in grija. Asa, cred ca vom putea fi eficienti la sters. Smile
Deocamdata, cum ziceam, pina intra mai multi useri, voi lasa asa, fara sa fie nevoie de confirmare prin email.
Da-i o raita pe forum si intra si tu in discutii, daca reusesti sa gasesti ceva interesant.
Inca mai trebuie sa lucrez la subiecte, recunosc, n-am avut destul timp.

MesajJoi Mai 31, 2007 5:28 pm

Crează un subiect nou
Răspunde la subiect
Pagina 1 din 1

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum