Autentificare Mesaje private Grupuri Profil Înregistrare Membri Căutare FAQ

Despre forumisti
Pagina 1 din 1

Răspunde la subiect
Crează un subiect nou

catalina.george

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

Despre forumisti

Daca simte nevoia cineva sa se prezinte, o poate face aici. Daca simte nevoia cineva sa intrebe cine este alt forumist, o poate face aici.
Desi nu-i neaparat necesar pe un forum, poate simtim la un moment dat nevoia sa stim cu cine stam de vorba. Normala, de altfel.

MesajJoi Mai 31, 2007 1:26 pm
Răspunde cu citat (quote)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

catalina.george

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

Desi am capul cit o banita de la caldura asta care ma chinuie de aproape ca mi-as dori sa mor prin inghetare, ma gindesc ca subiectul asta ar putea fi ceva de genul: cine a mai intrat pe forum.
Cei mai noi membrii sunt Dee, ninavasile, cosmindragomir, maria si whatever. Ii numesc doar pe cei care au postat, pe ceilalti ii astept sa dea un semn ca sint vii si nu spameri.
Poate reusim sa facem ceva cu forumul acesta, mai ales ca ne pregatim pentru Rosia Montana, unde ne-am putea intilni citiva dintre noi, si pentru reluarea intilnirilor din Green Hours din toamna. Pentru atunci, cind canicula nu ne va mai topi creierul (va dati seama, din ce scriu, ca n-am aer conditionat acasa, nu? Laughing ), ma gindesc la mai multe idei faine de facut cu forumul si forumistii.
Deocamdata, daca vreunul dintre membri noi vor sa spuna cite ceva despre ei insisi, sa se prezinte oarecum, mai glumet, mai serios, chiar mai sinistru sau mai neserios Shocked , ii rog sa posteze aici.
Miine am sa va trimit si un mail, ca sa stiti ca exista subiectul asta pentru voi.

MesajMie Iul 25, 2007 3:53 am
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Mala

Data înscrierii: 03/Dec/2007
Locație: Oradea

Se pare ca sunt oarecum primul=)) Salut, eu sunt Adrian(Mala), oradea, etc....si sunt nou pe-aici. Iar acum am ramas si fara inspiratie. Damn.

MesajLun Dec 03, 2007 5:01 pm
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

Crează un subiect nou
Răspunde la subiect
Pagina 1 din 1

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum