| |
catalina.george

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti
|
|
|
|
Desi am capul cit o banita de la caldura asta care ma chinuie de aproape ca mi-as dori sa mor prin inghetare, ma gindesc ca subiectul asta ar putea fi ceva de genul: cine a mai intrat pe forum.
Cei mai noi membrii sunt Dee, ninavasile, cosmindragomir, maria si whatever. Ii numesc doar pe cei care au postat, pe ceilalti ii astept sa dea un semn ca sint vii si nu spameri.
Poate reusim sa facem ceva cu forumul acesta, mai ales ca ne pregatim pentru Rosia Montana, unde ne-am putea intilni citiva dintre noi, si pentru reluarea intilnirilor din Green Hours din toamna. Pentru atunci, cind canicula nu ne va mai topi creierul (va dati seama, din ce scriu, ca n-am aer conditionat acasa, nu? ), ma gindesc la mai multe idei faine de facut cu forumul si forumistii.
Deocamdata, daca vreunul dintre membri noi vor sa spuna cite ceva despre ei insisi, sa se prezinte oarecum, mai glumet, mai serios, chiar mai sinistru sau mai neserios , ii rog sa posteze aici.
Miine am sa va trimit si un mail, ca sa stiti ca exista subiectul asta pentru voi.
|
|