Autentificare Mesaje private Grupuri Profil Înregistrare Membri Căutare FAQ

LAMA DE RAS- ar vrea sa revina
Pagina 1 din 1

Răspunde la subiect
Crează un subiect nou

ovia.herbert
Site Admin

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

LAMA DE RAS- ar vrea sa revina

la sfarsitul lui august o sa mergem impreuna cu proiectul efectul de seara la rosia. vom da amanunte pe parcurs cu ce pregatim . ce avem in cap si ce poate sa iasa din ce avem acum in cap.

tot la rosia am vrea sa rescoatem un nou nr. , dupa atatia ani din revista underground- "lama de ras".- a 'scolii alexandrine" sau grupul "zero" sau "rotocolarii" sau "scoala dintre brazi"- in deliorman unde exista doar campie.

pe scurt - istoricul ei pentru cei care nu stiu- a fost o revista under literara scoasa in 1999 in alexandria- impreuna cu valentin nicolae (inca locuitor al alexandriei-inca scriitor- inca necunoscut capitalei dar...) si lucian damiev (actualmente- traitor in rosiorii de vede impreuna cu iubita lui, inca scriitor, inca necunoscut capitalei, dar...). primul nr. l-am scos in vreo 80 de ex., al doilea in 60- scadere dramatica. am impartit revistuta pe strazile pline de tei si castani ale alexandriei. tipelor din cele doua parculete ale orasului... care ne zambeau mai frumos... si alte locuri publice total nepregatite de intrarea noastra in viata urbei.
apoi ca sa facem legatura cu numele acestui forum si cu proiectul desfasurat acum in "green"- revista "lama" s-a transformat in "efectul de seara" ( numele a fost inspirat de un poem superb in acele vremuri, al lui damiev- cu acelasi nume- "efectul de seara"). noua revista care grafic a aratat mult mai bine, decat primele 2 nr. ale lamei , a aparut -in trei numere- au fost si ceva bani oficiali pentru scoaterea si impartirea ei- colo -dincolo. revistuta a fost recenzata in 2000 si de "romania literara" (desarta vanitate!- oarecum necesara...).
dupa ce ne-am certat cu oficialii care dadeau banii pe munca noastra sisifica- am revenit la prima dragoste "lama de ras". eu aterizasem in buc. (an 2000) si trebuie sa recunosc ca fara contributia lor- adica: adi urmanov, andrei peniuc, eliza, elena vladareanu si razvan tupa "lama " nu ar fi renascut. au mai aparut doua nr. . lansari neo-ficiale la cenaclul "litere" , unde ianus nu a avut decat cuvinte urate despre ea- de inteles privind cu dragoste in urma- el pregatea cu chiva aparitia "fracturi'- concurenta nu era de bun augur.am mai dat-o si pe la "euridice", in vremurile bune ale cenaclului. o lansare semi-ofi-ciala- la muzeul judetean de cultura din alexandria impreuna cu andrei peniuc si nina vasile. a fost atunci multa vodca. si lame gilette lipite de revistute in care sau taiat cativa din cititorii neatenti.
de atunci adica din 2001- au fost mai multe incercari de a rescoate revistuta- nereusite.

de aceea ptr. "rosia " -o noua incercare- pentru toti doritorii. tema acestui nr. este - "ce mai este de daramat// ce mai este de construit?". materialele trebuie sa aiba o pagina a4 , cel mult.
revista va fi scrisa la masina de scris, de mana si in word. intr-o epoca super dotata lama revine in under si ca mod de a iesi. astept materiale cat mai interesante si mai ciudate, pana spre jumatatea lui august.
multe din texte vor aparea apoi cu siguranta si pe forum.

va astept!- fara limita de varsta , sex, convingeri politice- devieri pshiatrice!

MesajDum Iul 22, 2007 4:17 pm
Răspunde cu citat (quote)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Crează un subiect nou
Răspunde la subiect
Pagina 1 din 1

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum