Autentificare Mesaje private Grupuri Profil Înregistrare Membri Căutare FAQ

2 artiști
Pagina 1 din 1

Răspunde la subiect
Crează un subiect nou

olga

Data înscrierii: 04/Iun/2007
Locație: Cluj

2 artiști

http://www.abandoned-places.com/
fotografii (bine realizate)de Henk van Rensberge: spitale, sanatorii, clădiri de fabrici, stațiuni și alte spații părăginite, abandonate, lăsate de izbeliște. și siteul are un design exemplar, și conținutul e inspirat și inspirant.

http://www.ruthgwily.com/menu.html
Ruth Gwily e o artistă pe care pot spune că o căutam demult, și a cărei existență o presimțeam încă de când mă înspăimântau desenele din almanahul medical -secțiunea pediatrie.tipa realizează niște desene "patologice"- sau cel puțin așa i-aș defini eu temele, majoritatea recrutate din zone bolilor psihice, cronice, incurabile, a zonelor imunde ale condiției umane șamdp. unul apare pe coperta volumului Cosminei Moroșan (AgeSexLocation PLS.scos la vinea)

MesajJoi Iun 28, 2007 10:46 pm
Răspunde cu citat (quote)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

whatever

Data înscrierii: 08/Iul/2007
Locație: călărași

Re: 2 artiști

de la abandoned-place îmi plac cele din galeria no future. Very Happy atmosfera din fotografii și povestea locului Shocked cred că sunt motivele. eu l-am descoperit pe Henk van Rensbergen cred că anul trecut, prin decembrie. fotografiile lui sunt nu (doar) excentrice, dar au povești în spatele lor. eu când am văzut primele lui fotografii am rămas cu acel sentiment de loc abandonat. Very Happy ceea ce mi-a plăcut.

Ruth Gwily mi se pare foarte mișto. mi se pare foarte tare segmentul "cycle". iese din tipar. ai remarcat interesant temelei ei. "patologice". eu mă gândeam la oglinziile acelea care deformează realitatea. care te fac să pari ori prea slim, ori prea skinny.

mie îmi plac în general fotografiile în genul lui david verba Smile.

so mișto linkurile oferite de tine. 2 artiști diferiți. unul care vede în locuri natura lor /moartă, îngropată/uitată și altul care vede în natura umană malformația de orice tip.

Very Happy nice

MesajDum Iul 15, 2007 2:03 pm
Răspunde cu citat (quote)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Crează un subiect nou
Răspunde la subiect
Pagina 1 din 1

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum