|
|
|
|
 |
|
|
| |
catalina.george

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti
|
|
|
|
Scurt regulament
Cu ajutorul vostru, vom imbunatati in timp acest regulament.
Deocamdata, la urmatoarele ar fi bine sa fim atenti:
- Singurul subforum unde putem vorbi offtopic cit vrem este De toate pentru toti. Tot acolo, asa cum am spus si in descriere, va puteti certa, supara, injura, impaca si sa o luati apoi de la capat.
- Pe celelalte subforumuri nu ne injuram, nu ne facem albie de porci, nu facem caracterizari in lung si-n lat celorlalti membri. Discutam pe profilul subforumului si atit.
- Pentru orice comentarii personale la adresa cuiva pe alt forum decit "De toate pentru toti", orice user primeste avertisment.
- Daca userul avertizat continua cu postari de acelasi fel acolo unde nu-si au locul, contul lui de pe forum va fi anulat. El mai poate fi reactivat doar dupa minimum o luna si doar daca cel atacat initial nu are nimic impotriva.
- Daca userul avertizat ataca nu unul, ci mai multi useri si daca posteaza doar atacuri, isi va pierde contul definitiv.
- Oricarui user avertizat, inainte de a i se sterge contul, i se va cere initial sa hotarasca el daca mai vrea sau nu sa stea pe acest forum. Poate omului i-a murit pisica, isi cere scuze celorlalti useri si il intelegem.
- Moderatorii trebuie sa posteze de cel putin 3 ori pe saptamina.
Deocamdata, moderatori vor fi cei activi si pe care ii cunosc si eu, administratorul. In timp, vor putea fi votati si alti moderatori. Pentru a deveni moderator, un membru va avea nevoie de voturile a 2/3 dintre mebri activi (adica cu cel putin 3 postari pe saptamina). Un moderator isi pierde calitatea aceasta daca e inactiv timp de o luna.
Am modificat regulamentul pentru ca am vazut ca nu functioneaza cind oamenii sint pusi exclusiv pe scandal.
Ultima modificare efectuată catalina.george la Dum Iul 08, 2007 1:51 am, modificat de 2 ori în total
|
|
|
|
| |
Mar Mai 29, 2007 11:20 pm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
| |
despot

Data înscrierii: 04/Iun/2007
Locație: București
|
|
|
|
zic
sîntem toleranți...
sd
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|
|
| |
catalina.george

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti
|
|
|
|
Sorin, ai dreptate. Cred ca am mizat prea mult pe bunele intentii ale celor care vor intra pe acest forum. Am lasat o portita de defulare, forumul "De toate pentru toti", dar observ ca unora nu le ajunge. Ca in cazul lui RA, care ma face sa schimb regulamentul pentru ca are nevoie de tot forumul pentru a-si afisa permanent ostilitatea fata de mine si de ovia.
Pentru ca am vazut din prima experienta de acest fel, cu RA, ca cine vrea doar scandal va face doar asta, indiferent cit credit i-ai acorda, modific regulamentul.
Singurul forum unde se poate comenta liber la adresa altora este "De toate pentru toti". Este de-ajuns deja. Pentru orice comentarii personale la adresa cuiva pe alt forum, orice user primeste avertisment.
Daca userul respectiv, cel avertizat, continua cu postari de acelasi fel acolo unde nu-si au locul, contul lui de pe forum va fi anulat. El mai poate fi reactivat doar dupa minimum o luna si doar daca cel atacat initial nu are nimic impotriva.
Daca userul avertizat ataca nu unul, ci mai multi useri si daca posteaza doar atacuri, isi va pierde contul definitiv.
Oricarui user avertizat, inainte de a i se sterge contul, i se va cere initial sa hotarasca el daca mai vrea sau nu sa stea pe acest forum. Poate omului i-a murit pisica, isi cere scuze celorlalti useri si il intelegem.
Acesta va fi regulamentul de acum inainte. Si haideti sa ne batem capul mai bine cu discutii decit cu "turbulente".
|
|
|
|
| |
Sâm Iul 07, 2007 1:20 pm |
|
|
|
|
|
|