Autentificare Mesaje private Grupuri Profil Înregistrare Membri Căutare FAQ

Blog - pentru ce?
Pagina 1 din 1

Răspunde la subiect
Crează un subiect nou

catalina.george

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

Blog - pentru ce?

Aveti blog? Sunt sigura ca da, pentru ca moda aceasta nu se poate sa nu va fi lovit si pe voi, macar asa, razant. Smile Ati dat si voi o raita macar pe vreo doua bloguri si v-ati amuzat sau v-ati plictisit, v-ati intrebat de ce scrie autorul lui asa ceva sau dimpotriva, ati plesnit din palme a uimire placuta: "ce chestie faina!".
Ce scrieti sau ati scrie pe bloguri? De ce ar tine cineva un blog?

MesajMie Mai 30, 2007 12:56 pm
Răspunde cu citat (quote)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

oli

Data înscrierii: 30/Mai/2007

da, avui si io cateva bloguri, adik mai mult siturile in sine, nu neaparat blogareala.

succes cu forumul acesta Wink

a, si sa nu uit, in curand vor veni spamerii si peste tine, atunci va fi mai greu... oricum, pana atunci sper sa mai fie...

MesajMie Mai 30, 2007 11:30 pm
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului

Inana

Data înscrierii: 04/Iun/2007

Eu nu.. nu prea m-a fascinat.. acum cica am o pagina cu poze.. Laughing

MesajLun Iun 04, 2007 8:30 pm

despot

Data înscrierii: 04/Iun/2007
Locație: București

my blog

http://sorindespot.wordpress.com/

l-am făcut pencă, spre deosebire de bloguri colective (gen hyperliteratura) și site-uri de literatură, blogul personal concentrează atenția cititorului pe un singur autor (EU).

plus că m-am distrat teribil făcîndu-l!

sd Very Happy

MesajLun Iun 04, 2007 9:37 pm
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

catalina.george

Acesta este blogul meu:
http://www.sora-de-razboi.blogspot.com/.
Astazi am primit o postare tare faina de la Miruna pe el. Am vazut ca m-a inteles de ce mi-am facut blog si ca i-a placut. Cam atita si vreau.
Mie una imi par plicticoase blogurile pe care autorii lor pun doar linkuri, materiale video luate de pe youtube, creatii proprii, dezbateri. In mintea mea, blogul e totusi un site personal. Iar in a face un colaj din toate astea si atit eu nu vad nimic personal, in afara de, sa zicem, creatii. Totusi, gradul de "personal" lasat la nivelul textelor pe care le scrii si le publici, in cele din urma, intr-o carte mi se pare nesatisfacator pentru un blog.
N-as scrie niciodata un blog pe care sa nu-mi placa mie insami sa-l citesc.
Hehe, de fapt poate asta-i si smecheria. Very Happy Sa scrii un blog pe care sa-ti placa si tie sa-l citesti, daca n-ai stii ca tu l-ai scris.
Probabil ca acelora care-si pun doar linkuri etc etc pe blog nu le-ar placea al meu. Dar chiar deloc. Li s-ar parea o chestie aiurea de jurnal lesinat.
Mda, ce sa-i fac, patetismul asta ma roade la coate. O fi din singele grecesc sau sirbesc? Sau din nici unul dintre astea?

MesajJoi Iun 14, 2007 2:11 am

ovia.herbert
Site Admin

pai si blogul meu ce are?

http://www.inhalatii.blogspot.com/- asta este adresa blogului meu. deocamdata in intentie - eu cu miscarile mele in propriul jurnal. nu vreau sa postez prea multe texte literare, deoarece pentru asta exista site-urile specializate. cine intra pe blogul meu sa vada omul. ce sunt ce nu sunt ce voi fi dincolo de texte literare.
banal- sa cunoasca mai mult din mine. din aerul ce-l respir cand pot unde pot numai eu.
sa aiba o privire de aproape a mea.
mai tarziu voi vedea la ce ma mai pricep sa fac pe el. prin el. sau nu.

din cand in cand in cand mai arunc cate o fotografie sa nu uite lumea care intra cum arat. sa nu uit nici eu. Laughing deocamdata nu am nici un comentariu. gandesc... este un blog tare! Shocked

MesajJoi Iun 14, 2007 3:07 am

Crează un subiect nou
Răspunde la subiect
Pagina 1 din 1

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum