Autentificare Mesaje private Grupuri Profil Înregistrare Membri Căutare FAQ

Muzica impotriva gretii (si a locului de munca)
Pagina 1 din 1

Răspunde la subiect
Crează un subiect nou

catalina.george

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

Muzica impotriva gretii (si a locului de munca)

Azi-noapte si de dimineata m-a durut stomacul. M-a lasat de cind am luat ceva pastile, insa ma chinuie greata si febra. In plus, i-am promis ieri colegei mele ca voi sta eu astazi mai tirziu in redactie. Ea a stat ieri.
Ca sa rezist, ma tratez cu Moby. Deja am trecut prin "Sleep Alone", "Porcelaine", "Why Does My Heart Feel So Bad", "Slipping Away" (adica astea pe care le gasesc pe You Tube.
Pe voi va ajuta in situatii din-astea daca va tratati cu muzica?

MesajMie Iul 25, 2007 3:25 pm
Răspunde cu citat (quote)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

IoanaO

Data înscrierii: 04/Iun/2007

terapie cu Moby

Catalina, ma bucura sa vad ca Moby iti place atat de mult...mai rar, in zilele noastre, o asemenea afectiune pentru un astfel de arstist:) Am mai avut o discutie in legatura cu el...am cazut de acord ca e grozav omul. Da, de obicei, dragul de Moby ma ajuta sa imi accentuez depresia Laughing in clipele in care intru in crize emotionale...Daca ascult Whispering Wind...m-am dus pe copca Laughing Are un sound atat de melancolic, atat de sincer...si atat de pur.
E un fel de usita catre ceea ce vrei sa ascunzi de tine insuti. Ca orice muzica adevarata, dealtfel. E un mijloc de a indura mica portie de singuratate din mine, care uneori devine insuportabila.

MesajDum Sep 02, 2007 3:15 pm

catalina.george

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

Vezi ce-i grozav la un artist bun? Ca pentru cineva ca tine face cu totul altceva decit pentru cineva ca mine, Ioana. Si ca sa ma fac inteleasa: pe mine Moby ma energizeaza tocmai pentru ca ma conecteaza la acea parte din mine pe care balastul cotidian si fortele cu care trag altii de mine o fac aproape inaccesibila. Acea parte fara compromisuri. Care traieste pur si simplu. Iar cind ascult Moby la serviciu, am senzatia aia de libertate. Adica restul nu ma poate inghiti, nu-mi poate pulveriza acea parte din mine.
Nici mie nu mi-e usor sa traiesc cu mine. Dar mai greu mi-e sa traiesc cu betonul cu care ma improsca altii. Asa ca ... prefer nebunia din mine in locul acelei linisti provocate de micile compromisuri caldicele servite zilnic pe tava (ni se dau in portii mici ca sa nu vedem cit de mare e monstrul).

MesajLun Sep 03, 2007 11:42 pm

Crează un subiect nou
Răspunde la subiect
Pagina 1 din 1

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum