Autentificare Mesaje private Grupuri Profil Înregistrare Membri Căutare FAQ

Important- forumul efectul va colabora cu ebuchete
Pagina 1 din 1

Răspunde la subiect
Crează un subiect nou

ovia.herbert
Site Admin

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

Important- forumul efectul va colabora cu ebuchete

PENTRU TOTI MEMBRII FORUMULUI EFECTUL- forumul a fuzionat cu blogul ebuchete initiat de grigore soitu. blogul se numeste de astazi ebucheteefectuldeseara . cred ca toata lumea stie avantajele blogului fata de un forum.
indemnul meu catre toti membrii activi este sa-si faca cont pe -http://www.ebuchete.ro/ . forumul va exista in continuare dar cea mai mare parte din postari treptat ar putea sa se mute pe noul blog. vor fi create acolo rubricile de aici si va voi explica si rubricile de pe ebuchete vechi.
astept pareri si opinii!
ebucheteefectuldeseara arata zic eu bine si va arata si mai bine cat de curand. http://www.ebuchete.ro/ [/color]

MesajDum Sep 23, 2007 3:20 am
Răspunde cu citat (quote)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

rox eichel

Data înscrierii: 31/Mai/2007

pai eu zic ca-i o idee buna pentru ca blogul chiar arata bine si se pot intampla mai multe lucruri pe acolo, treburi mai diverse si cu raspunsuri mai energice, desi suna cam lung "ebucheteefectuldeseara"(dar fireste nu-i asta cel mai important amanunt). all in all avand in vedere proiectul asta de rubrici si idei "mingled", am sa apar si eu cu un cont pe blog si sper sa fiu cat de cat constanta pe acolo. anyway, mult succes Wink

MesajLun Sep 24, 2007 6:52 pm

adrian

Data înscrierii: 10/Iul/2007
Locație: bucurești

începem cu începutul. cred că un blog e ok. se pot întâmpla multe. ca interfață e foarte bun, cel puțin față de unul pe care-l pot accesa deocamdată. cred și eu că numele e o problemă. nu foarte mare. altele mici s-ar mai putea găsi. de exemplu, acel "scriți", care ne întoarce în timp și nu vrem asta nu? ca lexic măcar. categorisirile de pe blog sunt ori foarte simpatice ori... rămâne de văzut, dar în fine nu asta e problema. să vedem cât de activi suntem. restul se face cu timpul, cred eu.

MesajLun Sep 24, 2007 8:29 pm

grigoreS

Data înscrierii: 17/Iun/2007
Locație: Bucuresti

Ebuchete=Efectul de seara!

Va multutumim ca v-ati inscris pe blogul literar interactiv eBucheTe.
Asteptam cu nerabdare sa postati!
Va prezentam rubricile vechi, pe cele noi le explica Ovia Herbert, care e si el administrator :

Fabrica lui Oz (poezie , proza, eseu)

File de calendar (jurnal online, memorialistica, foileton, reportaj)

Latex'art (fotografie, arta)

Macelarie (articole, interviuri, publicistica in general)

Scrisori (jurnal online cu valente epistolare)

Videopoeme (videopoeme)

Cu cele mai bune ganduri,

grigore soitu
admin eBucheTe

www.ebuchete.ro

PS Intr-adevar titlul era prea lung. Am propus (si modificat deja!) ca el sa ramana pe primul rand eBucheTe (la fel ca si domeniul pe care e postat), sub el vine partea explicativa cu ...Efectul de seara, iar in dreapta, in loc de bustul IHR o sa apara o imagine-text cu Efectul de seara (asa cum e marca pt. o firma), si balanta va fi echilibrata... Astepam si alte propuneri, si cel mai important, asteptam sa postati si sa comentati!!!

MesajLun Sep 24, 2007 9:08 pm
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

Estragon

Data înscrierii: 30/Mai/2007

O idee buna si din punctul meu de vedere. sper ca, odata cu un design mai atractiv, activitatea membrilor va creste cantitativ si maybe si calitativ. Smile

imi fac cont si eu. astept restul oamenilor. doar suntem in lumea bloggerilor Very Happy

MesajLun Sep 24, 2007 10:56 pm
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger

Crează un subiect nou
Răspunde la subiect
Pagina 1 din 1

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum