Autentificare Mesaje private Grupuri Profil Înregistrare Membri Căutare FAQ

aaa, ce mai ziceți, măi? :)
Pagina 1 din 1

Răspunde la subiect
Crează un subiect nou

livia stefan

Data înscrierii: 28/Iun/2007
Locație: giurgiu

aaa, ce mai ziceți, măi? :)

m-am trezit azi-dimineață cu poftă de făcut mai multe lucruri de-odată. prin urmare - zac... cred că este cea mai bună soluție Smile
voi ce planuri mai aveți, am înțeles că-i lenevală mare pe forum.
sfatul meu: dacă tot s-a anunțat caniculă ptr.azi, cod roșu + alte dubioșenii de-astea, mai bine stăm de vorbă. ce ziceți?

ok, recunoașteți de unde vine asta:
" - zarling, vat vatci?
- ten vatci.
- zat maci?"

Very Happy

MesajSâm Iul 28, 2007 1:43 pm
Răspunde cu citat (quote)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului

ovia.herbert
Site Admin

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

noi am fost plecati la campina la o nunta cu iz spaniol. leneveala pe forum este putin spus-letargie totala. soarele cica...
dar eu stiu ca nu este soarele! Razz
iti asteptam trei -patru texte livia- sa inmultim biblioteca forumului cu texte cel putin interesante. ce-ar fi sa veniti cu niste propuneri de oameni care ar putea sa comenteze textele?
o sa formulez eu o varianta si niste nume- critici. nu? specializati. sa vedem cat de repede reactioneaza si ce chef au sa comenteze. ma gandesc la- galatanu, soviani, vancu, cretu (oare?), etc. imi scapa acum -ora tarzie.
inca o propunere pe care o sa nuantez sa votam si sa comentam cel mai interesant-incitant blog al saptamanii. criteriile pot fi discutate. depinde cum vede fiecare din forumistii de pe aici adormiti sau plecati in vacante.
cine stie poate se trezeste lumea!
deci propuneri:
1.texte comentate-oameni de ales din afara, critici dar si forumisti care sa faca efortul acesta intr-un interval rezonabil de timp de la postarea textelor.

2. o rubrica cu "blogul saptamanii" de comentat la "interneteala". ( as prefera ca oamenii sa se inscrie si sa fie activi daca intra la com. pe rubrica aceasta).

3. "lecturi de capul meu" - cartile citite de fiecare- chiar si in timpul lecturii de scris pareri dupa puteri si inspiratie la rubrica cu screetori.

acestea ar fi propunerile mele ptr. forumistii de pe aici- mai mult sau mai putin activi.
poate ne trezim sau poate adormim de tot! somnul naste libelule!

ps: hai livia astept propuneri si texte pentru devorare atenta-minutioasa!

MesajLun Iul 30, 2007 2:21 am
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

livia stefan

yupiiiii:)
misto, vreau actiune!
sunt superincantata de propunerea ta de a aduce critici seriosi si consacrati pe-aici, imi da fiori chiar ideea asta... ma gandesc ca asa putem afla o parere specializata chiar daca nu avem volum scos (in ceea ce ma priveste, am afirmat mereu, ca las critica de specialitate in seama celor care se pricep la asta si au aptitudinile si talentul necesare, ptr. ca, sa fim seriosi, noi suntem la baza poeti si cam trebuie sa ne vedem de treaba noastra. iti dai seama, daca o sa ne mai infigem mult in critica, specializatii nu vor mai manca nici o paine.) Smile
asa ca da, zic da! sa ma defriseze macar unul care e acreditat Laughing

in legatura cu blogurile, cel putin pot sa ma informez din propunerile si discutiile voastre, ca eu nu prea mai stau sa caut, chiar daca ma intereseaza...

si cu lecturile sunt de acord si ma bag. ar mai fi ceva: sa facem un club de carte, n-ar fi misto? sa ne propunem carti pe care sa le citim mai multi si sa le discutam, e? ce zici?

cat despre texte - abia, abia am bagat si eu unul (dar nu mai stiu pe la ce categorie l-am incadrat - cred ca la "carti si scriitori", nu stiu daca trebuie sa fie acolo, daca nu, sa-mi spuneti si mie, sa il mut), ma misc mai greu in perioada asta, mi-e cam lene sincera sa fiu, prefer sa citesc Very Happy
oricum, si eu sper sa se mai miste treburile pe-aici. dar - e vara, lumea e in vacanta, trebuie sa avem niste rabdare si noi, e, nu crezi? Razz
hai ca ne mai auzim:)

MesajLun Iul 30, 2007 10:19 am
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului

livia stefan

p.s.: de unde este citatul de mai sus, Ovia? stii? daca da, spune, daca nu, te dai batut? Very Happy Cool Laughing
macar sa ne distram cu asta Smile

MesajLun Iul 30, 2007 10:23 am

Crează un subiect nou
Răspunde la subiect
Pagina 1 din 1

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum